יש לך רעיונות לשילוב טכנולוגיות מתקדמות בתחום האנרגיה, המים, כלכלה מעגלית וערים חכמות?

חברת התשתיות העירוניות הגדולה A2A משיקה תכנית לשילוב טכנולוגיות מתקדמות בתחום האנרגיה, המים, כלכלה מעגלית וערים חכמות וישראל היא אחד היעדים המרכזיים למציאת הפתרונות.

מנכ”ל חברת התשתיות העירוניות A2A הודיע שהחברה תשקיע 16 מיליארד יורו ב 10 השנים הקרובות בטכנולוגיות הקשורות לתשתיות עירוניות בתחומים של כלכלה מעגלית, קיימות וערים חכמות.

החברה בחרה בישראל כיעד אסטרטגי למציאת טכנולוגיות ומביקור בארץ לפני כחודשיים, שאורגן ע”י הנספחות הכלכלית של ישראל באיטליה ביחד עם מכון היצוא, כבר החלו מספר שתופי פעולה מעניינים.

לקראת השקת תכנית השקעות בטכנולוגיה של החברה לשנת 2022 נקיים מפגש וירטואלי עם מנהל החדשנות בחברה שיציג את היעדים השונים של החברה.

יוזמה זו נעשית בשת”פ עם הרשות לחדשנות שתציע תמיכה בפרויקטים משותפים עם A2A.

 

פרטים נוספים וקישור להרשמה אפשר לראות כאן

חברות המעוניינות להשתתף במפגש הוירטואלי שיתקיים ב-1 בפברואר ולהיות בקשר עמנו לגבי הזדמנות זו, אנא כתבו לפאולה פניוטה בצוות שלי האחראית על התחום בנספחות הכלכלית של ישראל באיטליה –  Paola.Pagnotta@israeltrade.gov.il

צור קשר עם:

יונתן הדר

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל