הצטרפו אלינו לשבוע הפינטק של הונג קונג לשנת 2021

כמדי שנה, הנספחות הכלכלית בה”ק מקדמת את שבוע הפינטק בהונג קונג שיתקיים השנה בפורמט היברידי בין התאריכים 1-5.11.2021 (ימים ב’-ו’).

אירועי שבוע הפינטק מתפרסים על פני מספר ימים במהלכם מתקיימים הרצאות, סשנים ופאנלים מקצועיים כמו גם פגישות B2B עסקיות. האירוע מושך אליו את כל שחקני המפתח של העולם הפיננסי באזור – יזמים, חברות סטארטאפ, משקיעים, רגולטורים, חברות ותאגידים פיננסיים ולמעשה מאגד את כל הגופים הרלוונטיים, אשר לרובם גם מטות בה”ק תחת מקום אחד, בעת ובעונה אחת.

אירועי שבוע הפינטק מתקיימים בשנים האחרונות בארגון של InvestHK (גוף ממשלתי) והחברה Finnovasia ה’מוציאה הרשמית לפועל’ של האירועים. בשנת 2020 האירוע התקיים בפורמט וירטואלי בלבד ולקחו בו חלק כ- 17,000 משתתפים מרחבי העולם.

הנספחות הכלכלית בהונג קונג, בשיתוף מכון היצוא, תקים ביתן וירטואלי של ישראל ובו לכל חברה ישראלית דף נחיתה עצמאי וכן האופציה לקיים פגישות דרך פלטפורמות ה Matching של האירוע. כמו כן הנספחות תפעל לתאם פגישות נוספות לחברות המשתתפות.

חברות ישראליות שיקחו חלק באירוע יזכו בחשיפה משמעותית לשחקנים בולטים ומרכזיים בעולם הפיננסיים הגלובלי.

לאתר האירוע ולקבלת פרטים נוספים: https://www.fintechweek.hk/

חברות ישראליות המעוניינות לקחת חלק מוזמנות להירשם באמצעות הטופס המקוון: https://forms.gle/VbY8kgd47rCsR7dL7

  • דד ליין לרישום: 13.9.21
  • החברות ייבחרו על בסיס רלוונטיות ופוטנציאל לשוק המקומי – 6-9 החברות המתאימות ביותר ייבחרו לקחת חלק בפעילות מתוך כלל החברות הנרשמות.

לשאלות ופרטים נוספים, הנכם מוזמנים לשלוח מייל ל:  lital.zagurski@israeltrade.gov.il

מספר המקומות מוגבל, מהרו להרשם!

צור קשר עם:

יואב חיימי

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל