ST Engineering פותחת מרכז מו”פ בישראל שיתמקד ברכבים אוטונומיים

חברת ST Engineering הסינגפורית מרחיבה את פעילותה בישראל, ותפתח בישראל מרכז מו”פ שיתמוך בתהליך הפיתוח של השאטלים האוטונומיים שלה.

כמו כן, החברה חתמה לאחרונה על הסכם עם עיריית אשדוד לעריכת ניסויים של השאטלים בעיר.

mobile photography road cars trees forest traffic ios iphone black green highway phone travel transport

 

STE היא אחת החברות הגדולות בסינגפור ומחברות ההנדסה הגדולות באסיה, עם הכנסות של כ-4.5 מיליארד דולר בשנה. לחברה 23,000 עובדים ולמעלה מ-100 חברות בת ב-24 מדינות שונות.

זרוע היבשה של החברה (ST Land Systems) מפתחת בשנים האחרונות שאטלים אוטונומיים שיתחילו לנסוע במספר מקומות בסינגפור כבר החל מהשנה הבאה, ובשאיפה בתוך כמה שנים יפרסו קווי אוטובוס אוטונומיים באזורים רבים באי.

החברה גם מתעניינת בטכנולוגיות ישראליות בתחום הרכבים האוטונומיים וכבר משתפת פעולה עם חברות ישראליות, ביניהן שת”פ עם חברת SafeRide, חברת בתחום הגנת סייבר לרכבים.

הנספחות המסחרית בסינגפור מסייעת לחברת STE בהרחבת פעילותה בישראל, חברות בתחום הרכבים האוטונומיים שמעוניינים לעבוד עם החברה מוזמנות לפנות אלינו

באמצעות מייל או באמצעות מערכת הפניות שלנו 

 

 

 

צור קשר עם:

יואב סיידל

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל