סקירת סקטור הניו מדיה במקסיקו

בהתאם למחקר של המכון הלאומי לסטטיסטיקה וגאוגרפיה המקסיקני INEGI משנת 2020, במקסיקו ישנן 88.2 מליון בעלי טלפונים חכמים, מתוכן ל-84.1 מליון יש גישה לאינטרנט. בחלוקה לאזורים כפריים, ל-78.3% מהאוכלוסייה העירונית ו-50.4% מהאוכלוסייה הכפרית, יש גישה לאינטרנט.

בנוסף, על פי נתונים שנאספו על ידי המכון הפדרלי לתקשורת, נכון לשנת 2020, מתוך 36 מיליון משקי בית המקסיקניים, ל-76.6% יש גישה לטלוויזיה אחת לפחות. גידול של 1.4% בהשוואה לשנת 2019.

הפעילויות העיקריות של מקסיקניים באמצעי המדיה השונים בשנת 2020 הן 93.8% לתקשורת, 88.8% לבידור, 44.5% עבור גישה לערוצי חדשות, ו-11.3% עבור קניות מקוונות.

מתעניינים בשוק המקסיקני, מחפשים הזדמנויות עסקיות בסקטור ומעוניינים לדעת עוד? מוזמנים לקרוא את הסקירה הכלכלית הסקטוריאלית המלאה אודות סקטור הניו מדיה במקסיקו כאן.

לפרטים נוספים ושאלות ניתן ליצור קשר במייל (אנגלית או ספרדית) עם Carla Rodriguez  –  קצינת הסחר בנספחות הכלכלית במקסיקו, האמונה על תחומי הניו מדיה, סייבר, ריטייל, פינטק וספורטק.

עבור כל מידע נוסף בנושא, כמו גם הזדמנויות עסקיות בסקטורים שונים אתם מוזמנים לפנות לנספחות הכלכלית דרך אתר האינטרנטבמיילבלינקדיןובטלפון.

צור קשר עם:

ליאור יפה

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל