סגרנו שלישון ראשון לשנת 2022 וזו הזדמנות לסכם ולשתף בכל העשייה של הנספחות בסן פרנסיסקו מינואר ועד אפריל. מה שבטוח ניתן לומר זה שהעולם חוזר לשגרה, אירועים פיזיים חוזרים להתקיים בהיקפים של אלפי משתתפים, אנשי עסקים חוזרים לפגישות פיזיות ולא רק זום והערך של אינטראקציה בין אישית לא יסולא בפז – אין תחליף לאינטראקציה אישית בכדי לייצר קשרים ולבנות מערכות יחסים.
אז מה היה לנו?
CES – Consumer Electronic Show בוגאס | ינואר 2022: השתתפנו עם 9 חברות פיזית בביתן הישראלי ועוד 9 חברות וירטואלית. תיאמנו 155 פגישות B2B עם כ 80 אנשי קשר אמריקאיים מקרנות וחברות מובילות בחוף המערבי.
שבוע JPM בסן פרנסיסקו | ינואר 2022: היה מתוכנן להתקיים פיזית וברגע האחרון עבר למתכונת וירטואלית. למי שלא מכיר מדובר בשבוע של עשרות אירועי משקיעים בתחום ה Healthcare בסן פרנסיסקו. הנספחות ארגנה אירוע B2B וירטואלי ב AirMeet, 16 חברות ישראליות נפגשו עם 22 משקיעי Healthcare אמריקאים והתקיימו 80 פגישות 1-1
תערוכת MWC בברצלונה | פברואר 2022: הנספחות תיאמה 57 פגישות ל 19 חברות ישראליות שהציגו בביתן הישראלי בברצלונה עם 16 אנשי קשר שביקרו בתערוכה מהחוף המערבי.
אירוע Reverse Pitch עם קרן Translink | פברואר 2022: במסגרת סדרת אירועי Reverse pitch עם קרנות מהחוף המערבי, הנספחות הובילה אירוע עם קרן Translink. לאירוע נרשמו 100 חברות ישראליות, הקרן בחרה מתוכן 4 חברות לפגישה 1-1.
תערוכת Shoptalk בוגאס | מרץ 2022: לראשונה ישראל משתתפת בתערוכה עם ביתן לאומי. תחת הביתן הציגו 8 חברות ישראליות בתחום הריטייל. הנספחות תיאמה 87 פגישות עם 49 חברות וקרנות אמריקאיות.
תערוכת HIMSS באורלנדו | מרץ 2022: כ 18 חברות Digital Health הציגו בביתן הישראלי בתערוכה, הנספחות תיאמה 76 פגישות עם 35 אנשי קשר.
מרתון Office Hours עם מנטורים בארה”ב | אפריל 2022: בכל שלישון הנספחות בסן פרנסיסקו יחד עם הנספחות בניו-יורק מארגנות פגישות לחברות ישראליות עם מנטורים מחברות וקרנות אמריקאיות. השלישון תיאמנו מעל 30 פגישות עם 7 מנטורים, בניהם בכיר מ Mastercard, משקיעה מ Global500, קרן J-Ventures ועוד.
בנוסף לאירועים מעלה, ביצענו 18 פרוייקט סקאוטינג שהובילו לפגישות, עבדנו 1-1 עם מעל ל 50 חברות ישראליות וייצרנו עשרות של פגישות עבורן וסיימנו את השלישון עם סיפורי הצלחה של מעל ל 20 מיליון ₪.
אני גאה בצוות הנספחות על העבודה הקשה, המוטיבציה הגבוהה לסייע לחברות ישראליות וכמובן על התוצאות היפות – זכיתי בצוות של אלופים! ואלופות!
במידה ואתם מעוניינים להשתתף בפעילויות של הנספחות או לקבל סיוע, אנא פנו לנספחות הכלכלית בסן פרנסיסקו: SanFrancisco@israeltrade.gov.il