דנטל בברזיל

החודש (יוני) מכון הייצוא יחד עם מנהל סחר חוץ קיים תערוכה וירטואלית לתחום הדנטל, הנספחות הכלכלית בריו קידמה את האירוע והביאה גורמים מהתעשייה לקחת חלק ולתאם פגישות עם החברות הישראליות המציגות.
בהכנה לאירוע למדנו רבות על הפוטנציאל בשוק הדנטל הברזילאי ועל האפשרויות שיש לחברות הישראליות בתחום זה.
תעשיית הדנטל בברזיל קיבלה תפנית משמעותית עוד בשנות ה-50 כאשר ממשלת ברזיל הכניסה את התחום כחלק מהביטוח הרפואי הממשלתי הניתן לאזרחים. עובדה זו מאפשרת שירותי בריאות שיניים למרבית האוכלוסייה של מעל ל 210 מיליון אנשים, במקביל התחום קיבל גם חיזוק במסגרת הביטוחים הרפואיים הנפוצים מאוד בברזיל ונותנים שירותים לכ- 50 מיליון תושבים.
בברזיל ישנם כיום כמעט 300,000 רופאי שיניים בתעשייה של 38 מיליארד ריאל (כ-8 מיליארד דולר). על פי הנתונים של ABIMO (Brazilian Association of the Medical, Dental and Hospital Industry) בברזיל מושתלים כ- 2.4 מיליון שיניים תותבות ומעל ל 800 אלף שתלים בשנה. גם בתחום האורתודנטיה כ- 12 מיליון ברזילאים מבצעים טיפולים מסוג זה במהלך שנה אחת. המספרים המצויינים מסבירים מדוע ברזיל היא המדינה השנייה בכל הנוגע לפרסום מאמרים בתחום ומדוע היא אחד השווקים החשובים והמפותחים בתחום בעולם. התחרות משמועתית ולכן יש מקום מוצרים איכותיים ומשתלמים.
כניסתם של מוצרים למדינה נדרשים באישור Anvisa (הרגולטור לתחום) כמו שאר המוצרים לתחום הבריאות ולכן חברה המעוניינת להגיע לברזיל צריכה לדעת כי היא עליה לחבור לגורם מקומי על מנת לטפל באישורים רגולטוריים למכירת המוצרים, נושא בו הנספחות מסייעת לחברות הישראליות.
כיום נראה כי מרבית הספקים ורשתות הקליניקות המובילות בתחום מעוניינות להשקיע בדיגיטליזציה וברכישת מוצרים חדשניים ויעילים להגברת התחרות.
התערוכה שהתקיימה וירטואלית עם חברות ישראליות הביאה את הנספות לפתח את התחום ולכן אנו קוראים לחברות בתחום הדנטל המעוניינות להיכנס לברזיל לפנות אלינו ונשמח לסיע בצעדים הראשונים בברזיל.

צור קשר עם:

טלי סגל- אורדנטליך

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל