מנהל התרופות והמזון האמריקאי יקיים בשלהי חודש מרץ סדנת הדרכה לחברות סטארט-אפ וליזמים מהאקדמיה בתחום פיתוחים אונקולוגיים. מטרת הסדנה הינה היכרות עם:
- המשאבים הקיימים לסיוע לחברת סטארט-אפ בפיתוח מוצר אונקולוגי מראשית הדרך ועד מחקרים ראשונים בבני אדם (חלק מהמשאבים נוגעים לחברות אמריקאיות).
- המדיניות וההנחיות הנוגעות למוצרים אונקולוגיים, וכן היכרות עם מרכז המצוינות האונקולוגי ב-FDA.
הסדנה תתמקד בנושאים הבאים (לאג’נדה המלאה לחצו כאן):
- סוג והיקף הנתונים המדעיים הדרושים לגיוס מימון, ומקורות מימון פוטנציאליים.
- התהליכים הפורמליים והבלתי-פורמליים הקיימים ב- FDA לסיוע בגיבוש בקשות לאישור IND (Investigational New Drug).
- תכנון ניסויים ראשוניים בבני אדם (FIH), העשרה המבוססת על ביולוגיה, ונחיצות אוכלוסיות חולים הומוגניות לביצוע הערכות מוקדמות.
מועד הסדנה – יום שלישי 30.3.21 16:30-09:00 (EST), יום רביעי 31.3.21 16:30-09:00 (EST).
עלות: חינם
המחלקה הכלכלית-מסחרית בשגרירות ישראל בוושינגטון מסייעת לחברות ישראליות בשוק האמריקאי, בין היתר באמצעות קידום היבטים רגולטוריים. למידע נוסף או בשאלות צרו קשר עם עומר באב.
האמור בפרסום זה אינו מהווה ייעוץ מסחרי או משפטי, ואינו יוצר מחויבות כלשהי מצד כל מי שכתב, ערך, תרגם או מצוין בפרסום. כל פעולה שנעשית על סמך המידע והפרטים המופיעים בפרסום היא באחריות המשתמש בלבד. מומלץ לקרוא את תוכן הפרסום במלואו בשפת המקור.