שוק הבריאות בברזיל מעניין אתכם? בואו לתערוכת הוספיטלר לפגוש את הגופים המובילים בתעשייה

גם השנה הנספחות הכלכלית בריו דה ז’נרו מובילה ביתן ישראלי לקידום טכנולוגיות ישראליות בקרב תעשיית הבריאות בברזיל.

התערוכה תתקיים בחודש מאי 21-24 בסאו פאולו, ונשמח לראות אתכם אתנו!

תערוכת הוספיטלר היא התערוכה המובילה בתחום באמריקה הלטינית המושכת אליה את גופי הביטוח, בתי החולים, חברות שירותים ושאר גופים מובילים בתעשייה הזו.

hospitalar-sao-paulo

 

 

אלה באים לראות מה התחדש והשתפר בתחום וכיצד הם יכולים להיות יותר תחרותיים בשוק רווי המשאבים הזה. הבריאות הפרטית בברזיל היא בין המתקדמות בעולם וההשקעה בתחום היא גדולה וחשובה לתחרות, הביטוחים ובתי החולים הפרטיים מתחרים על קהל לקוחות אמיד המחפש את היעילות והקידמה על מנת לקבל את השירות הטוב ביותר שיש לשוק להציע. כך נוצר מצב של פתיחות בקרב התעשייה לטכנולוגיות, לדיגיטליציה ולציוד מתקדם שיאפשר כמה שיותר נוחות וזריזות בטיפול.

עכשיו יותר מתמיד!

כידוע, בחודש אוקטובר 2018 נערכו בברזיל בחירות לנשיאות שהביאו ניצחונו של מר. ז’איר בולסונרו. הנשיא החדש הוא אוהד ישראל מוצהר שדואג לספר על כל במה אפשרית על כמה נפלאה ומתקדמת היא ישראל.

הגישה החדשה של הנשיא, שנמצא בימים אלה בביקור בישראל, הביאה סקרנות רבה ופתיחות כלפי ישראל הרחוקה. אנו בנספחות רואים יותר ויותר עניין בקרב חברות, רצון לבוא ולגלות, להשקיע ולשתף פעולה עם ישראל, יותר מאי פעם מגיעות פניות מגופים קטנים וגדולים בתחומים השונים שמחפשים פתרונות טכנולוגיים ומעוניינים בהכרות עם חברות ישראליות. הנספחות תמיד שמחה לקשר בין הגופים ולסייע בתהליך.

תחום הבריאות היה לתחום מוביל בשנים האחרונות בנספחות, מדובר בתחום מתקדם ועתיר משאבים כפי שציינתי ולכן תמיד לקחנו חלק בפעילויות לקידום שיתופי הפעולה בתחום.

בשנה שעברה הוחלט לקיים את פרויקט TechEmerge של ה- IFC בברזיל בו השתתפו וגם זכו חברות ישראליות בפרויקטים, בנובמבר האחרון בביתן הישראלי בתערוכת Medica בגרמניה הגיעה משלחת ברזילאית בכירה וחשובה. השנה השתתפנו בתערוכת HIMSS בארה”ב וקידמנו את פניהם של גורמים ברזילאים נוספים שהגיעו לראות טכנולוגיות ושמחנו להיות השבוע חלק מתערוכת Med in Israel שהתקיימה בהובלת מכון היצוא ומינהל סחר חוץ.

דאגנו כי לתערוכה יגיעו בכירים כמו נשיא בית החולים איינשטיין יחד עם ראש  מחלקת הבריאות הדיגיטלית של בית החולים המתקדם ביותר באמריקה הלטינית. הבאנו גופי השקעה, את ראש מחלקת החדשנות של אחת מרשתות בתי החולים הפרטים הגדולים במדינה- Rede D’or, גופים מוניציפליים בתחום הבריאות המחפשים להביא שינויי ואחרים.

במסגרת הפעילות הענפה והחשובה שמביאה חברות ישראליות לעשות עסקים עם גופים ברזילאים נמשיך את העשייה במאי הקרוב בהוספיטלר.

חברה שמעוניינת להגיע ולהשתתף או פשוט לשמוע עוד פרטים מוזמנת ליצור אתנו קשר בהקדם. הנספחות תאתר את הצרכים של החברה ותדאג להכרות עם הגורמים הרלוונטיים לקידום שיתופי הפעולה.

מחכים לראותכם!

 

 

צור קשר עם:

טלי סגל- אורדנטליך

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל