בין התאריכים 12-14 ליוני, הגיעה משלחת המונה 10 חברות ישראליות (Thetaray, CyberArk, Secured Touch, AU10TIX, Biocatch, Sepio, AudioCodes, GlassBox, Checkmarx ו- GuardiCore) לקחת חלק בתערוכת הפינטק-סייבר הגדולה והחשובה באמריקה הלאטינית במסגרת ביתן לאומי שהקמנו בשיתוף עם מכון היצוא.
CIAB הינה תערוכה מקומית אשר מושכת אליה בעיקר משתתפים וחברות ברזילאיות ומאפשרת (מעבר לכנס המקצועי שמתקיים במקביל) לפגוש בחלל אחד את כל ה"מי ומי" של תעשיית הפיננסיים הברזילאית כולל ITAU, Banco Do Brasil, Bradesco, Santander, IBM, VIVO ועוד רבים נוספים.
לפני הכנס ובמהלכו, קיימנו מספרי אירועי צד יחד עם שותפים מקומיים (Torq ו- Central Station), כדי לאפשר לחברות חשיפה נוספת אל מול גופים, שותפים פוטנציאלים ומשקיעים נבחרים.
מעבר למאות הפגישות שהתקיימו, ועשרות ה"לידים" המוצלחים, ניכר היה שהחברות נחשפו לגודל הפוטנציאל שיש בשוק הברזילאי.
ברזיל אמנם נתפסת על ידי רבים כמדינה מתפתחת המפגרת אחר המדינות המערביות, אך אל תטעו, בתחום הפיננסיים, מדובר בשוק מתקדם מאוד (יש שיאמרו מתקדם מישראל) שמתמודד עם אתגרים פנימיים לא פשוטים ובהתאם מחפש ורוצה לאמץ פתרונות טכנולוגיים.
CIAB, כמו גם כל אירוע אחר המקודם על ידנו, הינו אבן דרך אחת בלבד מתוך פעילויות רבות שהנספחות המסחרית מקדמת במהלך השנה במטרה לתמוך ביצואנים ישראלים.