האם זוהי השנה שבה המציאות המדומה הופכת להזדמנות אמיתית?

הנספחות המסחרית בניו יורק, יחד עם Lou Kerner, משקיע אמריקאי, שהקים קרן להשקעות בישראל, תקיים ב- 19 בינואר וובינר בנושא מציאות מדומה (Virtual Reality), בו  נדון בשאלה האם 2016 זו השנה למימוש הפוטנציאל בתחום?

לפי דוח של בנק ההשקעות Jefferies, במהלך 2016 אמורות להיות מושקות 3 פלטפורמות בתחום המציאות המדומה- Facebook- Oculus Rift, Sony VR ו- HTC  Vive.

אמנם בנק ההשקעות מעריך, שהשקות אלה יצליחו יותר מהצפי בשוק, אבל גם אם אנחנו מאמינים שכך יהיה וגם אם לאו, כדאי לזכור את “חוק Amara”, לפיו אנחנו נוטים לתת הערכת יתר להשפעה של טכנולוגיות חדשות בטווח הקצר והערכת חסר לגבי השפעתם בטווח הארוך. לאור זאת’ השאלה היא האם אכן נראה אימוץ מסיבי של הטכנולוגיות על ידי הצרכנים או האם מדובר על “הייפ” (Hype)? מהן האפליקציות שיהיו מוצלחות יותר? אילו מהפלטפורמות יצליחו? אילו תעשיות מוכנות לשינוי שזה יצור בשוק?

במסגרת הוובינר שנערוך, בו אישרו השתתפותם כבר כ- 140 משקיעים, ננסה לתת מענה על שאלות אלה ונוספות וכמו כן יציגו שלוש חברות ישראליות את הפיתוחים שלהן בתחום: SideKick, Infinity AR ו- WalkingApp

בנוסף, Chris Fralic, שותף בקרן First Round Capital יגיב בנושא.

במידה ואתם מעוניינים להשתתף בוובינר, אנא פנו באנגלית ל- Erik Blumberg מהמשלחת הכלכלית erikb@israeleconomicmission.com לקבל הזמנה.

צור קשר עם:

נילי שלו

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל