משלחת חברות מים ישראליות לקליפורניה

הבצורת בקליפורניה היא כבר סוד גלוי, במיוחד כעת לאחר עוד חורף שכון שעבר על המדינה. בחודשים האחרונים, נראה שהנושא נמצא באופן קבוע בכותרות העיתונים ונדמה, שהנושא “חלחל” היטב בקרב מקבלי ההחלטות.

drought
הבצורת בקליפורניה היא כבר סוד גלוי

עדות לחומרת הבעיה באה לידי ביטוי בחקיקה, שהעביר המושל בנושא מכסות המים והקצאתן. מהלך זה שיקף את ההכרה העמוקה בצורך הדחוף באיתור טכנולוגיות לחיסכון וניהול מים, יחד עם הכורח בשינוי יסודי בתפיסות הקיימות.

כתוצאה מתמונת המצב הנוכחית ולאור השם המעולה שיש לישראל, כמדינה שהצליחה להתגבר על בעיית המים שלה, חשבנו לנסות לנצל את המצב, כך שיווצר רווח הדדי על ידי קידום טכנולוגיות ישראליות, בדגש על כאלו העוסקות בטיהור וניהול מים ובכך לסייע למדינה להתמודד עם הבצורת החמורה.

על בסיס ההנחה, שקצב אימוץ הטכנולוגיות בסקטור הממשלתי יהיה איטי יותר, החלטנו להתמקד בסקטור הפרטי עם דגש מיוחד לתעשיית המזון והמים.

ww
לטכנולוגיות המים הישראליות שם עולמי

 

חברות ישראליות נבחרות, כולל Atlantium, Advance memtech, Triple-t, Amiad יבואו להציג את חזית הטכנולוגיה בפני מקבלי החלטות בקרב חברות משקאות גדולות, חברות הנדסה, תאגידי מים ובתי חולים.

המשלחת הכלכלית בחוף המערבי, יחד עם מכון היצוא, מובילים את משלחת חברות המים, שמתוכננת לאמצע חודש יולי הקרוב.

לפרטים נוספים אל תהססו לפנות!

צור קשר עם:

גילי עובדיה

ליצירת קשר לחצו >>

אהבתם? שתפו

שתפו בפייסבוק
שתפו בטוויטר
שתפו בלינקדאין
שתפו במייל