בימים אלה ממש מתקיימת במרכז הכנסים המרכזי של יוסטון, תערוכת Medical World Americas.
זו השנה הראשונה, שמתקיימת תערוכה זו ביוסטון והיא צפויה להתקיים מידי שנה. מארגני התערוכה הם המארגנים של התערוכה ששמה הולך לפניה, תערוכת “מדיקה”, המתקיימת מידי שנה בדיסלדורף, גרמניה.
נציגי הנספחות המסחרית של משרד הכלכלה ביוסטון, יצאו היום לפקוד את התערוכה על מנת להציג בפני המציגים והמבקרים את שוק הציוד הרפואי בישראל, לפגוש שותפים פוטנציאליים עבור החברות הישראליות ולחלק חומרים שיווקיים על שוק הציוד הרפואי בישראל.
מלבד היותה העיר הרביעית בגודלה בארה”ב, יוסטון ידועה גם בכך שנמצא בה מרכז המחקר הרפואי הגדול בעולם, שוק ענק לציוד רפואי ותרופות ומהווה מוקד משיכה ומרכז הזדמנויות עבור חברות ישראליות עם טכנולוגיות ייחודיות בתחום.
אנו צופים, כי בשנים הבאות ניקח חלק פעיל בתערוכה וכי חברות ישראליות יגיעו לתערוכה זו , יציגו בה ויקבלו ממנה ערך מוסף רב.