ינואר 13, 2015
ינואר 13, 2015

מערך כלי סיוע לתעשייה במינהל סחר חוץ מפעיל כלי תמיכה לתעשייה במטרה לסייע לחברות הישראליות לפעול בשווקי חו”ל.

עד לחודש אוגוסט 2014 הפעיל המערך שתי קרנות: קרן הודו-סין להקמת נציגות שיווקית במדינות היעד וקרן הפרויקטים והמכרזים הבינלאומיים, שנועדה לסייע לחברות להתמודד במכרזים והקמת מתקני הדגמה בחו”ל.

במהלך שנת 2014 הוכפל מספר התוכניות, שהמערך מפעיל ונפתחו שתי תוכניות נוספות: תוכנית “כסף חכם”, שנועדה לסייע לחברות להגדיל את מכירותיהן בשווקי יעד בחו”ל, תוך התמקדות בשוק אחד או שניים ותוכנית מאגדי התשתית, שנועדה לסייע לחברות להקים מתקני הדגמה תעשייתיים על ידי קבוצה של חברות.

הגדלת מספר התוכניות מאפשרת מתן שירות וסיוע ליותר חברות ולמגזרי יצוא נוספים מאלו שנתמכו בעבר.

הפרטים לגבי ארבעת מסלולי הסיוע מופיעים בעלון חדש, שהפיק המערך ומצורף כאן ובו פרטים מרכזיים על כל תוכנית ופרטי הקשר של רכזי התוכניות השונות. מידע זה הינו ראשוני ונוח להבנה, אולם פירוט מלא של תנאי הסף לתוכניות השונות וכלל הטפסים והנהלים מופיעים באתר מערך כלי סיוע.

הינכם מוזמנים לגלוש לאתר מערך כלי סיוע ולהתרשם מהכלים החדשים והוותיקים שאנו מציעים.

 


הדר שור

הדר שור סיים את תפקידו כנספח המסחרי של משרד הכלכלה והתעשייה בצ'ילה בשנת 2020. הדר, 31, בוגר תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת בן גוריון בנגנב ותואר מוסמך (תואר שני) במינהל עסקים (MBA) מהאוניברסיטה העברית. מאז הצטרפותו למשרד הכלכלה  בשנת 2014, ולאחר סיום קורס הצוערים של המשרד, הדר היה אחראי על תפעול ובקרה של קרנות הסיוע ליצואנים והיה אחראי על הקשר עם המוסדות הפיננסיים הבינ"ל של משרד הכלכלה. טרם הצטרפותו לשירות הציבורי, עבד הדר בתעשייה האווירית במגוון פרויקטים בארץ ובחו"ל בתפקידים כלכליים וניהוליים. הדר נשוי ואב לילדה, חובב רכיבה על אופניים וריצה.
צור קשר עם: הדר שור
ליצירת קשר לחצו >>